Postare prezentată

Design interior baie copii casa Bucuresti | Design Interior - Amenajari Interioare - Bucuresti

Proiect design interior baie copii casa moderna in Bucuresti. Amenajare interioara baie stil modern casa cu 6 camere. Pentru un proiect personalizat de design interior casa, vila in Bucuresti ne puteti contacta la telefon : 0720.665.365 - Gabriela Nechifor- Designer.

Sursa proiect: www.nobili-interior-design.ro/portofoliu.

Design interior baie copii casa Bucuresti | Design Interior - Amenajari Interioare - Bucuresti , sector 3
Design interior baie copii casa Bucuresti | Design Interior - Amenajari Interioare - Bucuresti, design, interior, baie, copii, casa, bucuresti, amenajari, interioare, case, vila, preturi, dizain, gresie, mozaic, unirii, firma, designer, proiecte, poze, clasic,
Design interior baie copii casa Bucuresti | Design Interior - Amenajari Interioare - Bucuresti, amenajari, baie, Bucuresti, casa, case, clasic, copii, design, designer, dizain, firma, gresie, interioare, interior, mozaic, poze, preturi, proiecte, unirii, vila,
Se creaza un tavan fals din regeps conform schitelor, care coboara 30 cm -30 cm distant de pereti . Peretii vor fi placati astfel: Brau de 80 cm cu placi ceramic de 30/70cm pe peretii pe care se monteaza wc-ul, chiuvetele si bancheta si de la brau in sus placi ceramice de 30/70 cm de culoare alb lucios. Pe peretele pe care se monteaza cada se placheaza mozaic, 160 cm latime ca in imagini plecand de la 40 cm de peretele din dreapta si 168 cm de peretele din stanga.  Cada (180-90 cm-ovala)va fi montata la o distanta de 20 cm de perete conform schitelor 25 cm si 50 cm – distantele de la marginea cazii fata de perete si respectiv fata de usa. - Pe peretele pe care se monteaza vasul de WC – se creaza un perete fals de 10-12 cm din regeps ptr.a ingropa bazinul de apa . - Pardoseala se placheaza cu placi ceramic de culoare bleu . - Plafoniera se monteaza pe mijlocul tavanului creat - Mobilierul va fi executat pe comanda din MDF lucios conform schitelor.
Nobili Design Bucuresti este o firma specializata in servicii personalizate de design interior case, proiectare si arhitectura de interior cu un portofoliu de lucrari în orase precum Bucuresti, Ploiesti , Brasov, Galati, Constanta dar ne-am completat recent proiecte si în Cluj Napoca . Oferim un serviciu de design interior profesional și flexibil în același timp cu furnizarea de solutii inovatoare de design si proiectare interioare pentru clientii din zona rezidențiala dar și cei din zona comerciala. Toate interioarele noastre sunt concepute pentru a ajusta și bugetul clientului, de la conceptul inițial pana la finalizare . Designul interior pentru case, vile este meticulos gândit, pentru a crea spații funcționale in concordanta cu stilul de viata si necesitatile fiecarei familii, astfel toate proiectele noastre au un design interior unic personizat pentru fiecare interior in parte. Avem relatii excelente cu furnizorii noștri de materiale pentru a ne permite sa oferim solutii de amenajari interioare individuale pentru clienții noștri, la preturi competitive. Pentru realizarea unui proiect de design interior birou firma noastra va ofera cele mai noi solutii care sa tina cont de tipul afacerii dar si de tipul locatiei amenajate. Pentru reusita unui proiect de amenajari interioare in Bucuresti echipa noastra va pune la dispozitie toata gama de materiale de designer adaugate in proiectul final 3 D, incepand cu mobila pentru living, dormitor, bucatarie si continuand cu electrocasnice incorporabile, parchet, gresie, faianta, corpuri de iluminat, profile, plinte decorative, materiale textile, perdele si draperii. Pentru realizarea unui proiect de design interior in Bucuresti vom avea in prima faza o discutie telefonica in care vom discuta despre suprafata imobilului dumneavoastra si despre stilul de amenajare agreat, dupa care stabilim o intalnire la locatia in curs de amenajare. In functie de stilul de design interior ales ( clasic, baroc, modern, mediteranean) si suprafata casei veti primi si oferta de pret pentru serviciile noastre. Va puteti face o ideie despre proiectele din portofoliul nostru de design interior casa in Brasov realizat de echipa noastra cu mobila italiana de lux. Un alt proiect finalizat cu success ete cel de design interior clasic realizat pentru o casa de lux in Bucuresti. Pentru realizarea unui proiect de design interior birou firma noastra va ofera cele mai noi solutii care sa tina cont de tipul afacerii dar si de tipul locatiei amenajate. Puteti afla informatii suplimentare din articolul referitor la proiectul de design interior baie realizat pentru casa cu 5 camere in Bucuresti. Puteti beneficia de serviciile unui architect in Bucuresti firma noastra va propune mai multi specialisti cu experienta in domeniul proiectarii.

Comentarii