Postare prezentată

Design interior living open space stil clasic Bucuresti

Descriere proiect design interior clasic realizat pentru living cu bucatarie tip open space pentru casa in Bucuresti. Pentru punerea in practica a unei amenajari in stil clasic aveti nevoie de sfaturile unui designer de interior.
Design - interior - living - clasic - Bucuresti
Pardoseala din hol , bucatarie si o parte din living va fi placata cu gresie crem-bej sau travertine . In living se creeaza un chenar din travertine sau gresie conform schitei anexate , iar in interiorul chenarului se placheaza tapetul din imagini. Tavanele si grinzile vor fi vopsite cu vopsea lavabila alba.
Design - interior - living - clasic - Bucuresti
Peretii din hol , bucatarie si living vor fi acoperiti cu tencuiala decorativa texturata mata de culoare alb-crem . Se monteaza plinta de pardoseala alba de 10cm , si bagheta de tavan alba de 8-10cm. Pe peretele bucatariei , de la geam pana la usa de la intrare , se va construi o grinda de 18/30 h care va masca tevile de gaz , si va fi placata la fata cu lemn sau va fi vopsita cu tencuiala texturata mata culoare maro-venge.
Design - interior - living - clasic
Pe peretele comun cu dormitorul , pe care se monteaza canapeaua , se va pune tapet incadrat in rama alba , plecand de la 70cm h si incadrandu-se sub grinda existenta intre cei doi stalpi. Pe peretele bucatariei , intre frigider si dressingul de pe hol se placheaza piatra naturala in fasii inguste conform schitei anexate , culoare alb-crem.
Design interior - Bucuresti
Se va construi barul astfel: -Zidarie din BCA cu decupaj ptr.acvariu (decupajul va fi in functie de dimensiunile acvariului ) si va fi placata la fata cu piatra naturala – aceeasi de pe peretele dintre dressing si frigider. - Masca bar conform schitei anexate . - Blat bar conform schitei anexate .
Design - interior - stil - clasic - Bucuresti
-Deasupra barului se monteaza un grilaj de lemn suspendat din tavan 30cm. Se monteaza grilaje din lemn din tavan pana in podea , conform schitei anexate. Mobilierul va fi executat pe comanda conform schitelor anexate , cu fetele din MDF furniruit , iar cutiile din pal furniruit .
Design - interior - open - space - casa - Bucuresti
Mastile de calorifer se vor executa pe comanda conform schitelor , din PAL furniruit culoare maro ciocolata. Semineul va fi montat pe colt ca in imagini . Instalatia electrica se va efectua conform schitelor anexate . Usile vor fi de culoare crem cu sticla fumurie opaca.
Design interior clasic - Bucuresti

Comentarii