Postare prezentată

Design interior dormitor casa stil clasic Bucuresti

Proiect design interior dormitor casa realizat in stil old clasic . Realizarea proiectului de design a fost posibila datorita imaginilor 3 D si a schitei de proiect detaliata. Amenajarea interioara sa realizat cu o echipa de meseriasi cu experienta in domeniu .
Design - interior - dormitor - casa
Peretii vor fi acoperiti cu tencuiala decorativa texturata antichizata auriu . Pardoseala va fi placata cu parchet culoare maro. Se monteaza plinta duropolimer de podea alba de 10 cm si bagheta decorative de tavan de 10 cm. Pe peretele cu patul se construieste un zid din rigips intre cei doi stalpi existenti ( la nivel cu stalpii -18cm) in care se creeaza un decupaj conform schitelor , cu o inaltime de 230 cm la centrul semicercului ).
Design - interior - casa - Bucuresti
In Interiorul acestui decupaj se pune tencuiala decorativa texturata mata culoare auriu antichizat . Mobilierul va fi executat pe comanda . Fetele de usi la noptiere si comoda oglinda vor fi din MDF furniruit cu cutiile din PAL furniruit culoare maro ciocolata .
Design interior dormitor casa - Bucuresti
Dressingul se va executa pe comanda , cutiile din PAL furniruit , fetele de usi cu sticla fumurie mata cu rama , iar ramele ce incadreaza TV si marginile dressingului vor fi din lemn culoare crem . Patul si oglinda se vor executa pe comanda din metal auriu antichizat . Perdeaua si draperia se vor monta pe galerie metalica aur antic .
Design interior - Bucuresti

Comentarii